"Aerobicii" tricolori, remarcaţi la Cupa Mondială din Portugalia

146

Articole de la același autor

Daria Mihaiu şi Darius Branda au trecut peste emoţiile debutului la un concurs de seniori şi au fost la un pas de podium la prima etapă a Cupei Mondiale din 2022 la gimnastică aerobică, desfăşurată în Portugalia, la Cantanhede.

În finala probei de cuplu, medaliaţii cu aur la Europenele de juniori la aerobic dance s-au clasat de data aceasta pe locul patru, deşi au avut al treilea punctaj, la egalitate cu gimnaştii Portugaliei, departajarea fiind făcută de nota de la Execuţie.

La individual masculin, probă la care au participat atât medaliaţii de la Mondialele de anul trecut, cât şi campionul european din 2021, Daniel Bali (Ungaria), David Gavrilovici a terminat pe poziţia a şasea. În această probă, a mai concurat un român, Daniel Ţavoc,

La prima etapă de Cupă Mondială din 2022, au participat aproximativ 100 de sportivi, reprezentând 18 naţiuni.

În acelaşi timp, tot la Cantanhede, a avut loc şi un concurs internaţional pentru juniori, în care România a fost reprezentată de Mădălin Boldea, Vlăduţ Popa şi Alexandru Berbece la trio, Vlăduţ Popa la individual masculin şi de Mara Dragomir şi Mădălin Boldea la cuplu.

Aerobicii tricolori au fost însoţiţi de antrenoarele Mădălina Cioveie, Cristiana Spînu şi Alina Drăgan.

Foto: Facebook / Darius Branda / European Gymnastics / Simone Ferraroph

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3905 secunde