Amical surpriză pentru România înainte de dubla cu Kosovo şi Elveţia. „Tricolorii” au câştigat

182
Amical surpriză pentru România înainte de dubla cu Kosovo şi Elveţia. „Tricolorii” au câştigat - romania-tunari-1686571931.jpg

Articole de la același autor

Edi Iordănescu face eforturi pentru a pregăti cât mai bine duelurile cu Kosovo și Elveția din preliminariile Euro 2024, iar duminică dimineață, naționala României a jucat un amical cu o echipă din Liga 2.

„Tricolorii” au avut parte de un test surpriză și s-au duelat cu Arsenal Tunari.

Vineri, 16 iunie, naționala României se va deplasa în Kosovo pentru cel de-al treilea meci din preliminariile Euro 2024. Ulterior, doar trei zile mai târziu, luni, 19 iunie, „tricolorii” vor avea parte de o deplasare și mai dificilă, în Elveția, contra liderului din Grupa I.

Elveția și România conduc grupa după primele două partide, ambele cu câte 6 puncte, însă elvețienii au un golaveraj mai bun, cu 8 goluri marcate și niciunul primit.

Pe elevii lui Edi Iordănescu îi așteaptă două deplasări foarte dificile, iar din dorința de a pregăti cât mai bine partidele, selecționerul a pregătit, duminică dimineață, un test surpriză. „Tricolorii” au întâlnit-o pe Arsenal Tunari, formație nou-promovată în Liga 2, într-un joc amical. Partida s-a disputat într-un mod inedit. Nu s-au jucat două reprize de câte 45 de minute, ci trei reprize de câte 30 de minute. În cele din urmă România

s-a impus cu 4-1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde