Ianis Hagi, mesaj pentru suporterii naţionalei. „Îmi era dor!”

138
Ianis Hagi, mesaj pentru suporterii naţionalei. „Îmi era dor!” - ianis-nationala-1686477411.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi a revenit în lotul echipei naționalei după mai bine de un an și jumătate și a ținut să le transmită un mesaj suporterilor.

Recuperat la începutul anului după o accidentare gravă la genunchi, care l-a ținut departe de gazon mai bine de un an, Ianis Hagi a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile naționalei cu Kosovo (16 iunie), respectiv Elveția (19 iunie).

Prezent în cantonamentul de la Mogoșoaia, mijlocașul lui Rangers a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor naționalei.

„A trecut mai mult de un an și jumătate de la ultimul antrenament cu echipa națională. Mi-era dor de tot ceea ce înseamnă acest cantonament și sunt extrem de fericit că mă aflu din nou aici. Abia aștept meciurile cu Kosovo și Elveția. Hai, România!”, a scris Ianis pe rețelele de socializare.

Hagi junior a jucat ultima dată în „tricolor” pe 14 noiembrie 2021, la 2-0 cu Liechtenstein, meciul care a încheiat campania de calificare la Mondialul din Qatar.

Meciurile care urmează în această lună contează pentru campania de calificare la EURO 2024. România face parte din grupa I, pe care a început-o cu două victorii, 2-0 cu Andorra, 2-1 cu Belarus. Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct la turneul final.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5735 secunde