Emoțiile cursului festiv al promoției 2019-2023, a Colegiului Militar „Al.I. Cuza”

152
Emoțiile cursului festiv al promoției 2019-2023, a Colegiului Militar „Al.I. Cuza” - x-absolventi-colegiul-militar-1686477654.jpg
Sâmbătă, 10 iunie, pe chipurile zecilor de tineri absolvenți ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” s-au putut citi emoțiile, fiind un moment cu o încărcătură emoțională deosebită, atât pentru aceștia, cât și pentru cadrele didactice și militare.

Cei 109 absolvenți avut cursul festiv al promoției 2019-2023, prilej cu care s-au înmânat diplome și premii elevilor cu rezultate deosebite la învățătură și s-a dezvelit panoul promoției „General Constantin Christescu - 100”.

„Au fost patru ani care au trecut ca patru clipe, patru ani în care ne-am conturat caracterele, ne-am descoperit idealuri și țeluri și, cel mai frumos lucru, ne-am creat o a doua familie, am devenit camarazi și prieteni pe viață. Pot spune plină de mandrie că mă bucur să fiu unul dintre absolvenții unui Colegiu Național Militar și, mai presus de atat, absolventă a Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța. Îmi amintesc, plină de emoție, de toate clipele petrecute alături de colegi, de fiecare raport sau apel de seară, precum și de orele de curs. În cei patru ani, am avut parte de experiențe care ne-au maturizat și ne-au adus mai aproape de țelurile noastre. Dragi colegi, vreau să vă urez mult succes și, indiferent de drumul pe care îl veți urma, să rămâneți mereu plini de entuziasm și să încercați să dați tot ce este mai bun din voi!", a transmis elev sergent major Ioana Buzdugan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3044 secunde