Amicalul România - Finlanda, în direct pe Pro TV

211
Amicalul România - Finlanda, în direct pe Pro TV - amicalul-1528126464.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională a României întâlnește, astăzi, de la ora 20,30, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, selecționata Finlandei, într-o partidă amicală, ultima înaintea debutului Ligii Națiunilor, la toamnă. Meciul este transmis, în direct, pe Pro TV. 


Va fi ultimul meci din cariera profesionistă pentru Bogdan Lobonț, cel care pune astfel capăt unei cariere glorioase, în care a îmbrăcat tricourile echipelor Corvinul Hunedoara, Rapid București, Dinamo București, Ajax Amsterdam, Fiorentina, AS Roma și, cel mai important, al echipei naționale - de 85 de ori! 


"Mă simt onorat că am fost coleg cu Lobonț. El încheie cariera de jucător, dar o începe pe cea de antrenor. Sunt fericit că pot participa la ziua în care el se retrage din fotbal. Sper ca mâine seară să îi putem dedica victoria. În principiu, va rămâne la națională, dar Lobonț e foarte apreciat la Roma. În funcție de ce îi va oferi Roma, va veni în continuare la națională sau nu. Există varianta să lucreze și acolo și aici", a declarat selecționerul Cosmin Contra. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.14 secunde