SSC Farul și-a înființat Centrul de Copii și Juniori

1230

Articole de la același autor

Proaspăt promovată în liga secundă, SSC Farul Constanța și-a îndreptat atenția către sectorul juvenil. După ce sezonul trecut s-a bazat pe colaborări cu ACS Performer și Academia Farul, anul acesta, SSC Farul caută să se bazeze pe forțele proprii. Astfel, s-au pus bazele noului Centru de Copii și Juniori, format din zece grupe. 


S-au stabilit în mare parte și cine sunt cei care se vor ocupa de pregătirea copiilor: Cristian Șchiopu (grupele 2002 și 2003), Marius Axinciuc (2004), Dorel Zaharia (2005), Claudiu Moraru (2006), Bogdan Ciocănel (2007), Raj Cărăuleanu (2008), Daniel Ochia (2009), Marius Soare (2011) și Răzvan Drăgan (2012). Singurele necunoscute, în acest moment, sunt la grupele 2000 și 2010, dar și șeful centrului. Se poartă discuții și pe aceste teme, însă nu s-a ajuns, încă, la o înțelegere. 


Câteva grupe ale echipelor de club de juniori din Constanța vor fi asimilate în acest proiect: Academia Farul (Claudiu Moraru, Răzvan Drăgan, Marius Soare, Daniel Ochia, Marius Axinciuc, Bogdan Ciocănel), AS Performer (Dorel Zaharia, Raj Cărăuleanu), ACS Marina (Cristian Șchiopu). 


"În primul rând, vreau să mulțumesc Academiei Farul pentru sprijinul acordat în cariera mea de antrenor. Sunt mândru că am fost cooptat în proiectul SSC Farul. Am avut o ședință cu copiii și părinții, prin care le-am pus în față cele două proiecte, al SSC și al Academiei. Ei au fost cei care au ales această trecere", a declarat antrenorul Claudiu Moraru, a cărei grupă 2006 este una din cele mai bune din țară. 


Întregul proiect al sectorului juvenil va fi suportat de către autoritățile locale, în speță Consiliul Județean Constanța, pe baza Legii nr. 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7112 secunde