Ancuţa Bodnar: „Ne place aurul foarte mult, muncim pentru a-l obţine la Paris”

143
Ancuţa Bodnar: „Ne place aurul foarte mult, muncim pentru a-l obţine la Paris” - bodnar-medalie-1708011020.jpg

Articole de la același autor

Canotoarea Ancuţa Bodnar, deţinătoarea en titre a titlului european şi mondial la dublu vâsle, alături de Simona Radiş, a declarat că îi place foarte mult aurul şi va munci împreună cu colega sa pentru a-l obţine şi la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Ne place aurul foarte mult. Muncim pentru el şi ne dorim ca la Paris să-l obţinem”, a menţionat canotoarea.

Bodnar a precizat că pregătirea în Italia a decurs bine, iar în curând lotul olimpic de canotaj va reveni la baza de la Snagov.

„Suntem pe ultima sută de metri în cantonamentul din Italia, pentru că mai avem mai puţin de o lună de zile şi ne întoarcem la baza noastră de la Snagov. De fapt, nu mai e mult până la Jocurile Olimpice. Noi ne propunem să muncim la fel de mult şi să obţinem rezultatele dorite acolo”, a explicat ea.

Ancuţa Bodnar, medaliată cu aur la Campionatele Europene şi Mondiale la dublu vâsle, a fost desemnată sportiva anului în cadrul Galei Sportului 2023, organizată de Agenţia Naţională pentru Sport. De asemenea, canoistul Cătălin Chirilă a fost desemnat sportivul anului, iar canotoarea Simona Radiş a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă în 2023.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6475 secunde