Stagiu de pregătire în staţiunea Venus

Antrenorii Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, la naţionala de beach-handball

254
Antrenorii Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, la naţionala de beach-handball - antrenorii2-1623161073.jpg

Articole de la același autor

Antrenorii echipei masculine de handbal CS Medgidia, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, au fost convocaţi de către Federaţia Română de Handbal pentru a ghida destinele echipei naţionale de beach-handball senioare a României.

Sub comanda celor doi tehnicieni constănţeni, tricolorele efectuează, în aceste zile, în staţiunea Venus, un stagiu de pregătire în vederea participării la Campionatul European de beach-handball, care se va desfăşura, în perioada 12-19 iulie, în Bulgaria, la Varna.

România face parte din Grupa B, alături de Ungaria, Croaţia, Norvegia şi Bulgaria.

XXX

Echipa masculină de handbal-juniori I a CS Medgidia a ocupat locul şapte în clasamentul turneului final al Campionatului Naţional (Valoare), competiţie desfăşurată la Cluj Napoca.

Titlul naţional a fost cucerit de CSM Bucureşti, pe podium mai urcând, în ordine, SCM Politehnica Timişoara şi AH Minaur Baia Mare.

La finalul turneului, au fost acordate şi premii speciale: golgheter - Vlad Popa (CSM Bucureşti), cel mai bun portar - Alexandru Paşca (CSM Bucureşti), cel mai bun jucător - Erik Pop (AH Minaur Baia Mare). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4832 secunde