Argint și bronz pentru CS Shiai, la Cupa României

1178
Doi sportivi practicanți ai artelor marțiale, legitimați la CS Shiai Constanța, Corina Nițu și Andrei Iordache, au participat, zilele trecute, la ediția 2009 a Cupei României pentru cadeți, juniori și seniori, competiție găzduită de orașul Turda, organizată de Federația Română de Karate WKC.
Corina a avut o evoluție foarte bună și și-a trecut în palmares două medalii, ambele la secțiunea +21 ani: argint la Kata Inter-stiluri open și bronz la Kata stilul Shito-Ryu. La masculin, tot la categoria +21 de ani, Andrei a ocupat locul patru la Kata Interstiluri, doar o zecime despărțindu-l de podium.
"A fost o competiție cu un ridicat nivel valoric, la start aliniindu-se mai mult de 100 de concurenți. Ne bucurăm pentru performanțele Corinei și sperăm ca, după ultimul turneu oficial la care sportivii noștri vor participa - Cupa României pentru copii, la Brașov, în data de 15 noiembrie - în vitrina clubului să strălucească alte zece medalii", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele CS Shiai Constanța, Zoltan Albert.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2009
Stire din Sport : Constanța, asaltată de kimono-uri
Pagina a fost generata in 0.1989 secunde