Artimon este încrezător în privința meciului cu CF Brăila: "Putem obține puncte"

385
2
Artimon este încrezător în privința meciului cu CF Brăila:
Antrenorul FC Farul, Alin Artimon a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că lotul FC Farul s-a pregătit în mod normal săptămâna aceasta și că se așteaptă de la o victorie sau un egal în meciul din deplasare cu CF Brăila, de sâmbătă, conând pentru etapa a XIII-a a Ligii II, Seria I.

"A fost o săptămână agitată pentru club, însă pentru vestiar nu. Din punctul meu de vedere, acolo lucrurile sunt în regulă, chiar dacă tot ce se întâmplă în club se răsfrânge asupra jucătorilor. Am încercat să-i țin cât mai departe de mișcările din club, nu știu dacă am reușit, dar ce pot să vă spun, după modul în care ne-am antrenat, după modul în care ne-am pregătit, putem obține puncte chiar dacă până acum nu am reușit în deplasare. Este important să reacționăm și să adunăm puncte. Rămâne de văzut dacă vom reuși. După modul în care ne-am pregătit, suntem încrezători în cele două jocuri pe care le mai avem de parcurs", a declarat Artimon.

Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
15 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

nicolae t.-constanta
15 noiembrie 2012
Am mai auzit

Ca batran suporter,il sfatuiesc pe acest antrenor de tribuna,sa nu mai faca dero la gura cu promisiuni tiuitoare.Este absolut ridicol.Il sfatuiesc sa mearga pe la manastiri sau poate pe la psiholog sau sa ia Magne B6.Asta daca nucumva e adevarat ce se aude in targ,cum ca programarea e sa bata la Braila.Ptiu diavole!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.028 secunde