AS Victoria Cumpăna, campioană națională la rugby U12

268
AS Victoria Cumpăna, campioană națională la rugby U12 - asvictoria-1504712776.jpg

Articole de la același autor

După cele patru runde ale Campionatului Național de mini-rugby,


AS Victoria Cumpăna, formație pregătită de antrenorul Florin Băcioiu, a intrat în posesia titlului național. Victoria este cu atât mai specială cu cât s-a concretizat în ultima etapă, iar după totalizarea tuturor punctelor, AS Victoria Cumpăna a devansat-o cu un punct pe ACS Șoimii București. 


La ultimul turneu al CN, disputat pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, Victoria Cumpăna și-a depășit toate adversarele: RC Arieșul Mihai Viteazu (20-0), CS Warriors Timișoara (25-0), ACS Amicii Suceava (35-0), CS Aurora Băicoi (25-0) și, în finală, ACS Șoimii București (10-0). 


Astfel, Victoria Cumpăna a încheiat turneul de la București cu 45 de puncte, urmată de ACS Șoimii București (40 p) și CS Warriors Timișoara (37 p). Aceasta a fost ierarhia și după stabilirea clasamentului final, Victoria Cumpăna reușind să câștige titlul in extremis. Pe lângă trofeu, dobrogenilor le-au revenit alte trei premii de excelență. Andrei Vlad Chelaru a fost desemnat cel mai tehnic jucător al turneului, Florin Băcioiu a câștigat premiul pentru cel mai bun antrenor, iar Alexandru Panait a fost recompensat cu o diplomă de excelență. 


"Acest titlu mi-a adus o bucurie enormă. Sunt extrem de fericit că Victoria Cumpăna a reușit să reediteze performanța din 2015. Le mulțumesc copiilor și părinților, autorităților locale din Cumpăna și tuturor celor care ne-au susținut", a declarat antrenorul Florin Băcioiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2993 secunde