Astăzi se reia Liga 1. Viitorul Constanța, la doar trei puncte distanță de lider

198
Astăzi se reia Liga 1. Viitorul Constanța, la doar trei puncte distanță de lider - viitorul-1455214033.jpg

Articole recomandate

Campionatul național de fotbal revine cu forțe proaspete, anunțând o a doua parte de pomină, ce vine la pachet cu jucători impor-tanți precum Adrian Mutu sau Ciprian Marica, dar și cu o luptă strânsă în topul clasamentului.


Cu loturi bine consolidate, echipele sunt gata să dea totul pe teren, căci lupta pentru titlul de campioană e mare, iar rivalitatea nu lasă loc de greșeli.


Fotbaliștii Viitorului Constanța simt presiunea pe umerii lor, căci distanța până la liderul campionatului, Astra Giurgiu, este de doar 3 puncte, echipa lui Gheorghe Hagi având 43 de puncte. Cum era de așteptat, veșnicele rivale Dinamo și Steaua țin cu dinții de locurile fruntașe, ocupând pozițiile trei și patru, cu șanse reale la titlu.


Viitorul Constanța țintește titlul de campioană
Astăzi, cu începere de la ora 20.30, returul Ligii 1 debutează cu partida dintre Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu. Emoțiile mari vin de abia mâine, de la ora 18.00, când Viitorul lui Hagi întâlnește, pe teren propriu, echipa CSMS Iași, în etapa a 24-a a Ligii 1. Victoria este absolut necesară pentru ca fotbaliștii de la mal de mare să își consolideze poziția în clasament. 


Tot azi, liderul Astra Giurgiu joacă acasă împotriva celor de la CFR Cluj. Meciul este televizat de la 20.30, de DigiSport1, la fel ca partidele menționate anterior. 


Spectacolul fotbalistic continuă și duminică, atunci când CSU Craiova întâl-nește Petrolul Ploiești, Poli Timișoara pe FC Voluntari, Dinamo București intră în duel cu FC Botoșani, iar Concordia Chiajna se confruntă cu Steaua București.


În runda a 25-a, adică pe 21 februarie, de la ora 18.00, are loc partida dintre Petrolul Ploiești și FC Viitorul, iar în etapa a 26-a, respectiv pe 27 februarie, de la ora 18.00, constănțenii se vor confrunta cu Pandurii Târgu Jiu.


"Ne va fi greu, dar am încredere că suntem pregătiți", a declarat managerul tehnic al grupării de pe litoral, Gheorghe Hagi, la DigiSport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6592 secunde