Benzar și Tănase, titulari în amicalul România - Zimbru Chișinău

107

Articole de la același autor

Doi fotbaliști de la FC Viitorul - Romario Benzar și Florin Tănase - au fost titulari în partida pe care selecționata divizionară de fotbal a României a susținut-o, marți seară, la Complexul Maxx Royal din Belek (Antalya), în compania Zimbrului Chișinău. 


Tricolorii s-au impus cu scorul de 1-0 (1-0), unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Ioan Hora, încă din min. 1. 


Alți doi jucători ai echipei constănțene au intrat pe parcurs. Robert Hodorogea l-a înlocuit în min. 34 pe Valerică Găman, accidentat, iar Alexandru Buzbuchi a apărat poarta în ultimele cinci minute. Pe banca de rezerve s-a mai aflat un alt fotbalist al Viitorului, Dragoș Nedelcu. 


Ultimul meci al tricolorilor din cantonamentul din Antalya este programat sâmbătă, 6 februarie, de la ora 17.00, împotriva echipei bulgare Beroe Stara Zagora. 


Juniorii Viitorului au susținut, ieri dimineață, în Antalya, un meci de pregătire în compania formației bulgare de primă ligă Montana. Partida, disputată la baza sportivă Susesi, s-a încheiat cu victoria bulgarilor, scor 3-1 (1-1). 


FC Viitorul, care a aliniat o garnitură de start ce provine din Academia Hagi, a deschis scorul prin Andrei Ciobanu, în min. 9, însă Montana a revenit și a punctat de trei ori. 


FC Viitorul: Dur-Bozoancă (min. 46, Tordai), Căpușă (min. 59, Băluță), Ghiță, Kilyen, Perju, Ciobanu, Iani (min. 70, R. Marin), Dumitrescu (min. 70, Ganea), Casap (min. 70, Nicoliță), Mățan (min. 46, Drăguș; min. 70, Rusu), Coman. 


Tot ieri, dar după-amiază, FC Viitorul a susținut ultimul meci în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, contra bulgarilor de la Levski Sofia, partidă terminată după închiderea ediției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7305 secunde