FC Viitorul se pregătește de primul meci al sezonului. Ce trebuie să știe suporterii

181
FC Viitorul se pregătește de primul meci al sezonului. Ce trebuie să știe suporterii - viitorul-1455123119.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul Constanța îi informează pe cei care vor să fie prezenți pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu pentru meciul cu CSMS Iași, programat sâmbătă, 13 februarie, de la ora 18, că biletele de intrare se vor putea achiziționa la prețurile de 20 lei (Tribuna 0), 15 lei (Tribuna I), 10 lei (Tribuna a II-a) și 5 lei (Peluza I).

Tichetele se pot procura de joi, 11 februarie și până sâmbătă,13 februarie.

"Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare și invitații ca accesul în tribunele stadionului să fie făcut în intervalul orar 16.00 - 17.30 în ziua disputării meciului pentru a se evita aglomerația publicului spectator la intrările tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului începând cu acest meci prin porțile de intrare special amenajate (nu prin turnichete)", precizează reprezentanții clubului.

Mai mult, suporterii vor avea la dispoziție autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu).

Autocarele vor pleca sâmbătă, la orele 16.45 și 17.15.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8473 secunde