Atleții de la LPS Constanța, remarcați la olimpiadele școlare

317
Atleții de la  LPS Constanța, remarcați la olimpiadele școlare - atletii-1460997303.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 17 aprilie, pe stadionul "Farul" din Constanța, a avut loc etapa regională a concursului Olimpiada Gimnaziilor "Tetratlon școlar pe echipe mixte" și Olimpiada Națională a Sportului Școlar pentathlon, pentru liceu fete și băieți. La aceste competiții, au participat elevi din Regiunea Sud-Est: Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea și Constan-ța.

Antrenorii constănțeni Cătălin Ganera, Niculina Chiricuță, Carmen Botea, Stana Mihăilescu și Eveline Lisenco au reușit să califice două echipe în faza finală a competiției.

La Olimpiada Gimnaziilor "Tetratlon școlar pe echipe mixte" (fete+băieți), LPS "Nicolae Rotaru" s-a clasat în topul general pe prima poziție, la 200 de puncte diferență de locul secund, după cumularea punctajelor obținute în probele de 60 m plat, lungime, arun-carea mingii de oină și 800 m plat. Astfel, echipa formată din Alexandra Cornea, Maria Timofei, Andreea Bobic, Ioana Colibășanu, Stere Șiangă, Vlăduț Elisei, Alexandru Ciocea și Adrian Lupu a acces în faza finală.

În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, echipa LPS "Nicolae Rotaru" s-a impus în proba de pentatlon, după ce a înregistrat rezultate foarte bune în probele de viteză 60 m plat, lungime, aruncarea mingii de oină, aruncarea greutății, rezistență 800 m. Și această echipă, formată din Andrei Cojocaru, Alexandru Vișan, Marian Petre, Mădălin Boboc și Bogdan Covrig, va merge la faza finală a competiției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 0.4737 secunde