Atleţii tricolori, pe locul 3 în clasamentul final al Campionatelor Balcanice

157
Atleţii tricolori, pe locul 3 în clasamentul final al Campionatelor Balcanice - atletii-1600700314.jpg

Articole de la același autor

Cu un total de 29 de medalii (dintre care 8 de aur) cucerite la Campionatele Balcanice de atletism în aer liber pentru seniori, desfăşurate, week-end-ul trecut, pe Cluj Arena, România s-a clasat pe locul trei în clasamentul final pe naţiuni, în urma Ucrainei (32 de medalii, dintre care 12 de aur) şi Turciei (21 de medalii, dintre care 9 de aur), informează Federaţia Română de Atletism.

După cele 13 medalii obţinute sâmbătă, atleţii tricolori au urcat pe podium, duminică, în ultima zi de întreceri, în alte 16 rânduri.

Duminică, medaliile de aur ale României au fost aduse de Alin Firfirică (disc), Bianca Ghelber (ciocan), Andreea Apachiţe (greutate), Daniela Stanciu (înălţime) şi Claudia Bobocea (1.500 m), iar pe locul secund s-au clasat Răzvan Roman (decatlon), Florin Vişan (triplusalt), ştafeta masculină de 4x400 m, Anamaria Nesteriuc (100 m garduri), Ioana Ţigănaşu (greutate), Camelia Gal (200 m), Florentina Budică (heptatlon) şi ştafeta feminină de 4x400 m.

De menţionat şi performanţele reuşite de Sergiu Ursu (disc), Alexandru Gheorghe Tache (triplusalt) şi Florentina Iuşco (lungime), toţi medaliaţi cu bronz.

La startul celei de-a 73-a ediţii a Campionatelor Balcanice în aer liber, s-au aliniat aproximativ 300 de sportivi din 12 ţări, România fiind reprezentată de 64 de sportivi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3498 secunde