Atletism / Alexandru Corneschi a câștigat Semimaratonul Internațional Atena. Nou record al traseului!

130
Atletism / Alexandru Corneschi a câștigat Semimaratonul Internațional Atena. Nou record al traseului! - 1-1648467257.jpg

Articole de la același autor

Atletul român Alexandru Corneschi a câștigat Semimaratonul Internațional Atena, fiind cronometrat în 1h 07:26, ceea ce reprezintă un nou record al traseului, informează Federaţia Română de Atletism.

Întrecerea are loc în a treia duminică din martie, pentru a întâmpina primăvara, numai că, de această dată, s-a derulat în condiții de iarnă, performanța atletului tricolor fiind cu atât mai valoroasă.

Alexandru Corneschi s-a născut pe 17 iulie 1991, în Botoşani. A fost elev al Liceului Sportiv Botoşani, unde a fost antrenat de Daniela Iolanda Vieru. După liceu, Alexandru a urmat cursurile Facultății de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Valahia” din Târgovişte, apoi un Master (Performanţă sportivă) la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Din toamna anului 2012, s-a transferat la Clubul Știința din Bacău, fiind pregătit de Cristina Alexe, ulterior s-a legitimat la CSM Craiova.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Atletism 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6923 secunde