Atletism / Naţionale de seniori şi tineret, preambul pentru Europene. Lenuța Simiuc Burr, de la CSM Constanţa, prezentă la start

189
Atletism / Naţionale de seniori şi tineret, preambul pentru Europene. Lenuța Simiuc Burr, de la CSM Constanţa, prezentă la start - 1-1676635642.jpg

Articole de la același autor

Cu numai 12 zile înaintea debutului Campionatelor Europene indoor (Istanbul, 2-5 martie), sala „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti va găzdui etapa finală a Campionatelor Naționale de seniori (ediția 53) și tineret (U23 - ediția 40). O competiție care îi va aduna la start pe cei mai valoroși atleți români ai momentului.

Așa cum ne-am obișnuit de ceva vreme, duelul dintre Florentina Iușco (CSM Deva) și Alina Rotaru Kottmann (CSA Steaua București), la săritura în lungime, va capta, cu siguranță, atenția tuturor. Se anticipează o evoluție spectaculoasă la triplusalt a atletei CS Rapid București, Andreea Taloș. Daniela Stanciu (CSA Steaua București - înălțime), ca și Marina Baboi (SCM Gloria Buzău) la 60 m și 200 m, își vor apăra titlurile naționale. Interesantă se anunță, de asemenea, cursa de 3.000 m, cu Lenuța Simiuc Burr (CSM Constanța) și Claudia Prisecaru (CSM Focșani 2007) în prim-plan, informează Federaţia Română de Atletism.

Disputa de la 400 m dintre Robert Parge (CSM București) și mai tânărul Mihai Dringo (CSU Oradea) va ține capul de afiș al probelor masculine de pistă. Gabriel Bitan (CSM Onești - lungime) și Rareș Toader (CS Dinamo - greutate) mizează pe rezultate de top international. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0661 secunde