Atletism / Revin cursele copiilor, la Maratonul şi Semimaratonul Bucureşti. Limită de participanţi, din motive de siguranţă

160
Atletism / Revin cursele copiilor, la Maratonul şi Semimaratonul Bucureşti. Limită de participanţi, din motive de siguranţă - 1-1648552573.jpg

Articole de la același autor

La startul ediţiilor de anul acesta ale Maratonului şi Semimaratonului Bucureşti, competiţii care vor avea loc în zilele de 8 şi 9 octombrie, respectiv 7 şi 8 mai, se vor alinia, din motive de siguranţă, câte maximum 10.000 de participanţi, chiar dacă autorităţile au relaxat restricţiile în contextul pandemiei Covid-19.

Anunţul a fost făcut, marţi, 29 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, de Valeria Răcilă van Groningen, fosta mare canotoare fiind, la ora actuală, preşedinte al Bucharest Running Club.

„Au fost doi ani foarte grei, dar ne bucurăm că anul trecut am reuşit să organizăm atât Semimaratonul, cât şi Maratonul, cu restricţiile de rigoare.

Din motive de siguranţă, anul acesta vom avea o limită de 10.000 de persoane pe cele două zile la ambele curse. Sperăm să fie bine, să avem un timp frumos şi să ne bucurăm din nou împreună de aceste competiţii.

Din 2022, vom avea din nou cursele copiilor, unde vă pot spune că locurile sunt aproape toate ocupate. Este o satisfacţie să vedem acest interes, pentru că, cine ştie, copiii de azi vor deveni peste un timp atleţi.

În schimb, cursa de 10 kilometri nu mai figurează în calendarul din acest an, ne-am axat acum pe cele două mari evenimente. Dar poate în viitor o vom reintroduce”, a precizat Valeria Răcilă van Groningen.

Foto: Facebook / Bucharest Marathon 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5488 secunde