Baschet / Un nou caz de infectare cu Covid-19 la naţională. „Vulturii, în izolare!

156
Baschet / Un nou caz de infectare cu Covid-19 la naţională. „Vulturii, în izolare! - baschet2511-1606299047.jpg

Articole de la același autor

Mari probleme pentru naţionala masculină de baschet a României, după ce un jucător a fost depistat infectat cu virusul Covid-19 la testarea efectuată în Spania, înaintea meciurilor din preliminariile FIBA EuroBasket 2022.

„După ce unul dintre sportivii noştri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la retestarea efectuată de autorităţile spaniole, organizatorii locali şi FIBA au decis ca sportivul să fie mutat în carantină, într-o clădire special amenajată, în vreme ce restul componenţilor delegaţiei sunt obligaţi să rămână izolaţi în camere până la întoarcerea în România, având permise doar participarea la antrenamente şi la meciurile oficiale”, a transmis Federaţia Română de Baschet.

„Vulturii” vor efectua alte trei teste pentru Covid-19, în zilele de miercuri, 25 noiembrie, vineri, 27 noiembrie, şi luni, 30 noiembrie, de rezultatele lor depinzând alte eventuale măsuri restrictive.

Naţionala României va juca, în „fereastra” de la Valencia, cu selecţionata Poloniei, pe 28 noiembrie, de la ora 17.30, şi cu reprezentativa Spaniei, pe 30 noiembrie, de la ora 20.30, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European - FIBA EuroBasket 2022.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Baschet 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4611 secunde