BC Athletic, trei înfrângeri consecutive în Cupa României

147
BC Athletic, trei înfrângeri consecutive în Cupa României - bcathletic2-1605280633.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanţa a înregistrat cea de-a treia înfrângere consecutivă în cadrul turneului preliminar al Cupei României, competiţie care se desfăşoară, în această perioadă, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea.

După 68-101 cu SCM Craiova şi 60-101 cu CSM CSU Oradea, echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai a cedat şi în faţa Stelei Bucureşti, scor 76-97.

Faţă de evoluţiile din primele două dueluri, constănţenii au arătat că sunt în creştere, dovadă că, la pauza principală, Steaua avea un avans recuperabil, 53-42. Ultimele două sferturi au fost controlate însă tot de stelişti - Elijah Reshard Thomas, Kenneth Edward Brown şi Maurice Lydel Creek, cei mai buni marcatori -, Constanţa punctând doar la impresia generală.

În derby-ul Grupei B, SCM U Craiova, echipă deja calificată la turneul Final 8, a trecut la limită, scor 76-74, de CSM CSU Oradea.

La turneul Final 8, se califică primele două clasate din fiecare grupă, precum şi cele mai bune două echipe clasate pe locurile trei.

XXX

Naţionala feminină de baschet a României (selecţioner Ayhan Avci) va înfrunta, duminică, 15 noiembrie, în Olympic Sports Centre din Riga (Letonia), reprezentativa Danemarcei, în cadrul „ferestrei” din Grupa D a calificărilor pentru FIBA Women’s EuroBasket 2021. Meciul va începe la ora 16.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

La turneul final FIBA Women’s EuroBasket 2021 se vor califica învingătoarele din cele nouă grupe de calificare, precum şi cele mai bune cinci echipe clasate pe locul doi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5932 secunde