Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, învinsă în "Arena Gladiatorilor"de CSO Voluntari

180
BC Athletic, învinsă în

Articole de la același autor

Formația masculină de baschet BC Athletic Constanța a pierdut partida cu CSO Voluntari, scor 74-84 (41-46), disputată la Sala Sporturilor, în cea de-a patra etapă a Ligii Naționale, Grupa B.

Pentru BC Athletic (antrenori Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai) au marcat Deondre Ray (19 puncte), Samuel Berkelund (15), Brandon Lockart (13), Daniel Mâinea (13), Alin Andrieș (9), Adrian Trandafir (2), Andrei Șerban (2) și Andrei Oprean (1).

Dincolo de partida în sine, baschetul a adus zâmbetul pe chipurile celor 60 de copii din centrele de plasament invitați să asiste la partidă. Aceștia au făcut galerie echipei constănțene și au savurat din plin atmosfera antrenantă din arenă. Mai mult, s-au strâns sute de produse de igienă - periuțe de dinți, pastă de dinți, săpunuri, detergenți etc., toate fiind oferite acestor copii.

"Gladiatorii din Tomis" rămân pe poziția a treia a clasamentului, cu o singură victorie în primele patru dueluri, în timp ce CSO Voluntari este lideră, cu patru succese din tot atâtea partide. Runda următoare, programată pe 9 noiembrie, BC Athletic va juca, în deplasare, cu CSM Mediaș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2325 secunde