BC Athletic s-a clasat pe locul 3 la Turneul Final al Ligii Naționale de Baschet 3X3

122
BC Athletic s-a clasat pe locul 3 la Turneul Final al Ligii Naționale de Baschet 3X3 - bcathletic-1565032673.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a participat, săptămâna trecută, la Turneul Final al Ligii Naționale de Baschet 3X3, care a avut loc la Târgu Jiu. Echipa de la malul mării s-a clasat pe locul al treilea, reușind astfel să cucerească medaliile de bronz. 
După ce în prima zi de concurs a trecut cu scorul de 22-14 de Rapid București și apoi s-au impus în fața celor de la Sportul Studențesc cu 21-10, baschetbaliștii de la malul mării s-au calificat în semifinale, acolo unde au dat piept cu Dinamo Știința.
"Gladiatorii din Tomis" au cedat în fața "câinilor roșii" cu 17-20 și au disputat astfel finala mică, împotriva celor de la CSM București, formație pe care a învins-o fără drept de apel.


Așadar, după un turneu incredibil de greu, BC Athletic încheie evenimentul de la Târgu Jiu pe a treia treaptă a podiumului, cu 4 victorii din 5 meciuri jucate. 


Cei patru baschetbaliști care au jucat pentru echipa constănțeană sunt Virgil Stănescu, Alin Andrieș, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău. Aceștia au fost coordonați excelent de pe margine de team managerul Andrei Talpeș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.059 secunde