CS Farul Constanța, fabrica de talente de la malul mării

1227
CS Farul Constanța, fabrica de talente de la malul mării - csfarul-1565032731.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Farul Constanța a înregistrat o nouă performanță notabilă săptămâna trecută. În perioada 1-4 august, la București, a avut loc un turneu internațional de lupte pentru seniori, competiție la care sportivii participă de cele mai multe ori pentru a avea ocazia să se califice la alte evenimente importante.


CS Farul a fost reprezentat de Răzvan Arnăut, cel care a obținut locul al doilea la categoria 63 de kilograme. Răzvan Arnăut reușește astfel să mai adauge o medalie în vistieria clubului de la malul mării.


În această săptămână, CS Farul va avea o activitate foarte intensă. În perioada 6-9 august va avea loc Campionatul Național de Haltere, juniori 1 și cadeți, competiție care se va disputa tot la București. Din partea CS Farul, la acest eveniment vor participa nu mai puțin de 11 sportivi, iar conducătorii clubului de pe litoral au speranțe că aceștia se vor întoarce cu cât mai multe medalii.


Răzvan Grecu, unul dintre cei mai în formă atleți ai Clubului Farul Constanța, va merge în Norvegia, acolo unde în perioada 9-11 august, la Sandnes va avea loc Campionatul European pe echipe. Răzvan Grecu speră să obțină un punctaj destul de mare pentru a ajuta lotul României să obțină o clasare pe podium. Alături de Răzvan Grecu, în "Țara Fiordurilor" va fi prezent și antrenorul acestuia, Daniel Cojocaru, cel care l-a ajutat pe sportivul constănțean să obțină nenumărate rezultate bune până în prezent.


În perioada 7-9 august, la Bascov-Budeasa, va avea loc Campionatul Național de caiac canoe pentru Juniori 2, dar și Campionatul Național pentru Juniori 1, cel care se va disputa între 10 și 11 august. Momentan, nu se știe câți sportivi constănțeni vor lua parte la aceste două competiții, însă CS Farul speră să obțină și aici clasări cât mai bune. Ambele curse sunt probe de viteză.


CS Farul a avut rezultate notabile la mai multe discipline la care sportivii constănțeni au participat. Ultimele performanțe au fost realizate la Campionatul Național de Atletism pentru seniori, cel care s-a disputat la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin". Atleții de la malul mării au cucerit atunci nu mai puțin de 7 medalii și astfel s-au întors victorioși la Constanța.
Nu putem uita nici de performanțele realizate de Silvia Sfiringu și Ioana Stănciulescu la Festivalul Olimpic de Tineret European, care a avut loc la Baku, în Azerbaidjan. Cele două sportive de la CS Farul au obținut rezultate remarcabile și s-au întors acasă cu medalii, care mai de care mai strălucitoare. 


În urma acestor victorii ale sportivilor constănțeni, putem spune că CS Farul este o adevărată fabrică de talente, în aproape toate sporturile la care constănțenii participă. 


Atleta Cristina Bujin este un alt mare nume cu care CS Farul se poate mândri. Cristina este legitimată și la clubul Rapid, însă așa cum a mai declarat-o, inima ei rămâne la Constanța. Chiar dacă participă la foarte multe competiții, Cristina Bujin își îndreaptă atenția și către antrenorat. Sportiva de la malul mării a început deja să îi pregătească pe micuții atleți de la Clubul Sportiv Școlar Nr. 1, din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5038 secunde