Liga Naţională de baschet masculin

BC CSU Sibiu descinde în Arena „Gladiatorilor din Tomis”

119
BC CSU Sibiu descinde în Arena „Gladiatorilor din Tomis” - 27198508632302790649962310416944-1642514926.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanţa continuă seria meciurilor de pe teren propriu, iar etapa a 16-a a Ligii Naţionale o va aduce pe BC CSU Sibiu, una dintre formaţiile redutabile din campionat, în Arena „Gladiatorilor din Tomis”.

Miercuri, 19 ianuarie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor din Constanţa, echipa antrenată de Alexandru Olteanu întâlneşte, pentru a doua oară în acest sezon, pe CSU Sibiu. În prima rundă a stagiunii, Constanţa a produs surpriza pe terenul Sibiului, însă de atunci ambele echipe au efectuat schimbări majore în loturi, astfel că meciul de miercuri se anunţă unul extrem de disputat.

BC CSU Sibiu descinde pe litoral din postura de ocupantă a podiumului - locul trei, cu 21 de puncte, cu un bilanţ de şase victorii în 17 meciuri disputate, în timp ce BC Athletic Neptun se află pe locul 12, cu 20 de puncte, având o „zestre” de cinci victorii în 14 meciuri.

„Este unul dintre cele mai echilibrate retururi de campionat, unul în care locurile trei şi 13 din clasament sunt despărţite doar de două puncte”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

XXX

Campioana U-BT Cluj-Napoca o va întâlni pe CSO Voluntari, deţinătoarea trofeului, în semifinalele Cupei României la baschet masculin. În cealaltă semifinală, SCM U Craiova o va înfrunta pe CSM Galaţi. Organizatoarea turneului final a fost desemnata SCM U Craiova, competiţia urmând să se dispute în perioada 15-17 februarie.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5586 secunde