Campionatele Mondiale de tenis de masă - juniori

Bianca Mei-Roşu, blocată în sferturile de finală, la simplu feminin

152
Bianca Mei-Roşu, blocată în sferturile de finală, la simplu feminin - 1-1638969983.jpg
Final de aventură pentru jucătorii români de tenis de masă care au participat la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Vila Nova de Gaia (Portugalia) 2021.

Constănţeanca Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, Ioana Sîngeorzan şi Darius Movileanu au intrat la masa de joc pentru calificarea în semifinalele probei de simplu şi pentru o nouă medalie. Din păcate, adversarii au fost puternici, iar tricolorii s-au oprit în sferturile de finală.

La Under 15, Bianca Mei-Roşu a pierdut la mare luptă, în sferturi, la simplu feminin, cu scorul de 3-4, meciul cu Suhana Saini (India) şi a rămas cu argintul de la dublu mixt U15 şi bronzul de la echipe U19, alături de colegele Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, de la LPS-CS Farul Constanţa, şi Ioana Sîngeorzan.

La Under 19, la simplu masculin, Darius Movileanu a fost învins, scor 1-4, de polonezul Samuel Kulczycki, într-o partidă contând pentru sferturile de finală, iar în proba similară feminină, Ioana Sîngeorzan a pierdut, scor 0-4, sfertul cu Miyu Kihara, din Japonia.

XXX

România a participat cu 12 sportivi la Campionatul Mondial de tenis de masă rezervat juniorilor, turneu găzduit, între 2 şi 8 decembrie, la Vila Nova de Gaia, iar bilanţul este unul pozitiv: o medalie de argint şi trei medalii de bronz.

Antrenori - Viorel Filimon, Anamaria Sebe, ambii din Constanţa, Mădălin Ionaşcu şi Emilian Bulbuc.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / World Table Tennis

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3509 secunde