Bianca Mei-Roşu, medaliată cu bronz în turneul de tenis de masă de la Tunis

109
Bianca Mei-Roşu, medaliată cu bronz în turneul de tenis de masă de la Tunis - 1-1675600396.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” - CSM Constanţa, a cucerit medalia de bronz în proba de dublu mixt din cadrul turneului WTT Youth Star Contender Tunis 2023.

Alături de Iulian Chiriţă, constănţeanca a urcat până în semifinale, fază în care cuplul tricolor a fost învins, la mare luptă, scor 2-3, de perechea Natalia Bogdanowicz (Polonia) / Borna Petek (Croaţia).

Delegaţia României şi-a mai trecut în palmares ale patru medalii, prin Eduard Ionescu (aur la simplu masculin U19), perechea Darius Movileanu / Eduard Ionescu (aur la dublu masculin U19), perechea Robert Istrate / Robert Podar (aur la dublu masculin U15) şi Andrei Istrate (bronz la simplu masculin U19).

De asemenea, Elena Zaharia, tot cu dublă legitimare Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” - CSM Constanţa, s-a calificat în semifinalele probei de simplu feminin U19, după victoria din sferturile de finală, scor 3-1, obţinută în faţa conaţionalei sale Ioana Sîngeorzan.

În schimb, Bianca Mei-Roşu a înregistrat trei înfrângeri în Grupa a 6-a, la simplu feminin U19, 2-3 cu Maria Berzosa (Spania), 0-3 cu Charlotte Lutz (Franţa) şi 0-3 cu Yoo Yerin (Coreea de Sud), ratând astfel accesul în fazele superioare ale turneului din Tunisia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3969 secunde