Cristian Pletea, în optimile turneului de tenis de masă la Doha, la dublu mixt

135
Cristian Pletea, în optimile turneului de tenis de masă la Doha, la dublu mixt - 1-1673962629.jpg

Articole de la același autor

Perechea română alcătuită din Cristian Pletea, de la CSM Constanţa, şi Adina Diaconu s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis de masă WTT Contender Doha 2023, după ce, în runda întâi, s-a impus, cu scorul de 3-1 (11-3, 10-12, 11-9, 11-5), în faţa cuplului Niagol Stoyanov / Giorgia Picolin (Italia).

În aceeaşi fază a probei, mai este direct acceptată o pereche din România, Ovidiu Ionescu / Bernadette Szocs, care va înfrunta cuplul Shin Yubin / Lim Jonghoon (Coreea de Sud).

Din păcate, la dublu masculin, Cristian Pletea şi Rareş Şipoş nu au reuşit să urce în optimi, fiind eliminaţi în runda a doua, scor 2-3, de iranienii Navid Shams şi Sajad Hosseini.

La simplu feminin, constănţeanca Elizabeta Samara şi-a aflat adversara din 16-imi: Xia Lian Ni, o jucătoare născută în China, dar care reprezintă acum Luxemburgul. La dublu feminin, Samara face pereche cu Andreea Dragoman, alături de care le va înfrunta, în optimi, pe sud-coreencele Choi Hyojoo şi Lee Zion.

Meciurile turneului din Qatar pot fi urmărite în direct pe canalul de YouTube WTT. Finalele sunt programate pentru sâmbătă, 21 ianuarie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / ITTF / WTT

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4026 secunde