Turneele de tenis de masă pentru amatori continuă la Constanţa. Partide spectaculoase, aşteptate la Liga Starter

676

Articole de la același autor

Tomis Mall din Constanţa va găzdui mâine, 10 decembrie, o nouă ediţie a Ligii Starter din cadrul turneului de tenis de masă pentru amatori organizat de Asociaţia Sport Pentru Sănătate. La startul competiţiei se vor alinia jucători experimentaţi, chiar dacă Liga Starter reprezintă Nivelul 4, cel mai slab cotat al întrecerii. Astfel, unul dintre favoriţii principali la cucerirea medaliei de aur este Ogutai Ibadula, cel care a fost foarte aproape în ediţia trecută să urce pe prima treaptă a podiumului. De asemenea Nicuşor Dachin este un jucător de temut care cu siguranţă va face o figură frumoasă. Severin Bogdan este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din acest turneu şi acest lucru nu se întâmplă pentru că acesta ar fi câştigat medalii mai mereu, ci pentru că este nelipsit de la masa de joc. Organizatorii vor avea plăcerea să o aibă în concurs şi pe Luminiţa Smau, cea care este legitimată în echipa de sporturi paralimpice a celor de la CSM Constanţa. Luminiţa Smau a devenit dublă vicecampioană naţională (simplu şi dublu) la Campionatul Naţional de la Bascov, organizat de Comitetul Naţional Paralimpic. La turneul de mâine se va prezenta la masa de joc şi Eduard Ploţchi, cel care revine în circuit cu foame de medalii după o lungă absenţă.

"Va fi un turneu foarte disputat. Avem la start jucători experimentaţi, jucători care fac totul pentru a câştiga, dar să nu uităm că nu neapărat acesta este scopul. Aici facem sport pentru sănătate. Se leagă foarte multe prietenii între participanţi, chiar dacă la masa de joc sunt adversari. Aşteptăm cât mai mulţi doritori lângă noi să practice sport pentru sănătate", ne-a declarat Andrei Radu Dan, organizatorul competiţiei.


Partidele vor începe mâine, de la ora 10:00, la etajul 2 al complexului Tomis Mall. Ca de fiecare dată, suporterii sunt aşteptaţi în jurul meselor pentru a crea o atmosferă electrizantă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7385 secunde