Cupa României la tenis de masă-tineret: podium acaparat de jucătoarele de la LPS Constanţa

66
Cupa României la tenis de masă-tineret: podium acaparat de jucătoarele de la LPS Constanţa - 1-1668432292.jpg
A căzut cortina şi peste ediţia 2022 a Cupei României la tenis de masă-tineret.

Desfăşurată la Dumbrăviţa (judeţul Timiş), competiţia feminină s-a încheiat cu triumful jucătoarelor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) „Nicolae Rotaru” Constanţa, care au acaparat podiumul de premiere.

În marea finală, Elena Zaharia a învins-o, cu scorul de 4-2, pe Bianca Mei-Roşu, după ce, în semifinale, trecuse greu, scor 4-3, de Andreea Teglaş, cea care avea să împartă finalmente poziţia a treia cu cealaltă semifinalistă, Alesia Sferlea, de la CSM Arad.

La masculin, trofeul i-a revenit lui Cristian Bogdan (CS U Craiova), care a dispus în finală, scor 4-1, de Sebastian Pribeagu (LTNM Târgu Secuiesc), configuraţia podiumului fiind completată de Daniel Moldovan şi Bogdan Badea, ambii de la CS Comunal Dumbrăviţa.

XXX

Săptămâna aceasta, la Bistriţa, sunt programate întrecerile uneia dintre cele mai importante competiţii din calendarul intern: Top 16 la juniori, respectiv seniori.

În concursul rezervat juniorilor, din municipiul de la malul mării, vor fi prezente Bianca Mei-Roşu, Elena Zaharia, Andreea Teglaş, toate de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, şi Camelia Mitrofan, de la CSM Constanţa, în timp ce, la seniori, în bătălia pentru medalii vor intra Cristian Chiriţă, de la CSM Constanţa, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roşu, Andreea Teglaş, de la „Liceul cu Program Sportiv” Nicolae Rotaru, Camelia Mitrofan, Alina Zaharia şi Denisa Urîtu, de la CSM Constanţa.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de MasăPagina a fost generata in 0.3198 secunde