Surorile Alina şi Elena Zaharia, pe podiumul Cupei României la tenis de masă

149
Surorile Alina şi Elena Zaharia, pe podiumul Cupei României la tenis de masă - 1-1668334222.jpg

Articole de la același autor

Noi medalii pentru jucătorii de tenis de masă de la CSM Constanţa. Cristian Chiriţă, Cristian Grigore, Alina Zaharia şi Elena Zaharia (CSM Constanţa-Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”) au urcat pe podiumul Cupei României de seniori.

Competiţia a avut loc la Dumbrăviţa, judeţul Timiş. CSM Constanţa (antrenor secund Anamaria Sebe) a fost foarte aproape de o medalie de aur, Cristian Chiriţă pierzând finala după un dramatic 3-4 cu Alexandru Cazacu (CS Mioveni), în timp ce, în finala feminină, Elena Zaharia s-a înclinat în faţa Ioanei Sîngeorzan (CS Gloria Bistriţa), scor 2-4.

Medaliile de bronz au fost cucerite de Cristian Grigore, întrecut în semifinale de Alexandru Cazacu, scor 0-4, şi de Alina Zaharia, care nu a avut replică în semifinala cu sora sa, Elena Zaharia, scor 0-4.

Cupa României continuă cu întrecerile categoriei tineret.

XXX

Eduard Ionescu este noul campion al probei de simplu masculin U19 din cadrul WTT Youth Contender Szombathely 2022. Românul termină cu trofeul ridicat încă o competiţie în care a fost deasupra tuturor adversarilor, atât în grupa câştigată, cât şi pe tabloul principal.

Alături de antrenorul Mădălin Ionaşcu, Ionescu a abordat stăpân pe situaţie şi finala împotriva lui Chang Yu-An (Taipei), pe care l-a învins cu 3-1 (11-7, 11-8, 5-11, 11-5). Până în finală, el i-a eliminat, pe tabloul principal, pe Kazuki Yoshiyama (Japonia), scor 3-0, Tom Schweiger (Germania), scor 3-0, Keishi Hagihara (Japonia), scor 3-0, Celian Besnier (Franţa), scor 3-1, şi Antoine Noirault (Franţa), scor 3-0.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3028 secunde