WTT Youth Star Contender

Constănţencele Camelia Mitrofan şi Bianca Mei-Roşu, semifinaliste în turneul de la Vila Nova de Gaia

130
Constănţencele Camelia Mitrofan şi Bianca Mei-Roşu, semifinaliste în turneul de la Vila Nova de Gaia - 1-1669294585.jpg

Articole de la același autor

Primele zile de concurs, primele medalii asigurate de jucătoarele constănţene de tenis de masă la WTT Youth Star Contender Vila Nova de Gaia (Portugalia) 2022.

Perechea Camelia Mitrofan (CSM Constanţa) / Bruna Takahashi (Brazilia) s-a calificat în semifinalele probei feminine de dublu U19, după o victorie dramatică, scor 3-2, în partida din sferturi, disputată în compania cuplului Ioana Sîngeorzan (România) / Ainhoa Cristobal (Spania). În aceeaşi fază a competiţiei, Elena Zaharia (LPS „Nicolae Rotaru”-CSM Constanţa) şi partenera sa, croata Hana Arapovic, au fost înfrânte, scor 1-3, de perechea Sophie Earley (Irlanda) / Anna Hursey (Ţara Galilor).

Pentru a ajunge în marea finală, ceea ce le-ar permite să schimbe bronzul pe argint sau aur, Camelia Mitrofan şi Bruna Takahashi vor trebui să treacă de indiencele Suhana Saini şi Yashaswini Ghorpade.

Cea de-a doua medalie de bronz a fost arvunită, în proba de dublu feminin U15, de Bianca Mei-Roşu. Alături de poloneza Natalia Bogdanowicz, jucătoarea de la LPS „Nicolae Rotaru”-CSM Constanţa s-a calificat în semifinale, după un sec 3-0, în sferturi, contra cuplului Enisa Sadikovic (Luxemburg) / Karina Senaga (Brazilia). Următoarele lor adversare sunt Maria Casas (Spania) şi Mariana Santa (Portugalia).

În întrecerea de simplu feminin, categoria U19, Elena Zaharia s-a clasat pe locul al doilea în Grupa a 2-a şi a acces pe tabloul principal, unde „ţintarul” i-a scos-o în cale pe Yeh Yi-Tian, din Taipei, în faza optimilor de finală.

Tot în optimi a ajuns şi Bianca Mei-Roşu, la U15, adversară fiindu-i Julia Leal, reprezentantă a ţării gazdă.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / ETTU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3711 secunde