WTT Contender Doha 2023

Elena Zaharia, acces interzis pe tabloul principal al turneului din Qatar

101
Elena Zaharia, acces interzis pe tabloul principal al turneului din Qatar - 1-1673874292.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” - CSM Constanţa, a ratat calificarea pe tabloul principal al probei de simplu feminin din cadrul WTT Contender Doha 2023, după ce a fost învinsă, cu scorul de 2-3, de Wong Ru, din Singapore.

Constănţeanca a condus cu 2-1 la seturi (11-3, 5-11, 11-5) şi se părea că nu mai poate scăpa victoria, însă asiatica a revenit spectaculos şi şi-a adjudecat următoarele două parţiale, 11-4, respectiv 11-9.

Dintre românce, Andreea Dragoman a urcat în turul al treilea, profitând de neprezentarea chinezoaicei Shi Xuanyao, Adina Diaconu o înfruntă pe Zhang Wanling (Singapore), în turul secund, în timp ce constănţeanca Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs sunt acceptate direct pe tabloul principal al probei de simplu feminin.

La dublu masculin, în turul întâi, Cristian Pletea, de la CSM Constanţa, şi Rareş Şipoş, îi au drept adversari pe Sultan Al-Kuwari şi Ahmed Korani, reprezentanţi ai ţării gazdă, constănţeanul urmând a evolua şi la dublu mixt, unde, alături de Adina Diaconu, speră să depăşească, în runda de deschidere, cuplul Niagol Stoyanov / Giorgia Picolin (Italia).

La dublu feminin, Elizabeta Samara face cuplu cu Andreea Dragoman, Bernadette Szocs îşi continuă colaborarea cu Sofia Polcanova (Austria), în timp ce Adina Diaconu va evolua alături de Maria Xiao (Spania), toate cele trei perechi figurând direct pe tabloul principal.

Meciurile turneului din Qatar pot fi urmărite în direct pe canalul de YouTube WTT. Finalele sunt programate pentru sâmbătă, 21 ianuarie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / ITTF

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.443 secunde