Elizabeta Samara, pe tabloul principal al turneului de tenis de masă de la Doha

102
Elizabeta Samara, pe tabloul principal al turneului de tenis de masă de la Doha - 1-1673780952.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elizabeta Samara este acceptată direct pe tabloul principal al probei de simplu feminin din cadrul WTT Contender Doha 2023, competiţie care a început duminică, 15 ianuarie. Alături de ea, se mai regăseşte o altă sportivă din România, Bernadette Szocs.

În aceeaşi probă, vor mai evolua Elena Zaharia (Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru - CSM Constanţa), Andreea Dragoman, Irina Ciobanu, care încep turneul din turul întâi, şi Adina Diaconu, care îşi aşteaptă adversara din turul al doilea.

Elena Zaharia are mari şanse de a păşi cu dreptul, fiind favorită în duelul cu Wong Ru (Singapore).

La dublu feminin, Elizabeta Samara face cuplu cu Andreea Dragoman, Bernadette Szocs îşi continuă colaborarea cu Sofia Polcanova (Austria), în timp ce Adina Diaconu va evolua alături de Maria Xiao (Spania), toate cele trei perechi figurând direct pe tabloul principal.

Din păcate, în proba de simplu masculin, Cristian Pletea, de la CSM Constanţa, a fost eliminat prematur din competiţie, după 1-3 cu Zhou Kai (China), în primul tur. Constănţeanul continuă cursa numai în proba de dublu mixt, în care, alături de Adina Diaconu, va înfrunta, în turul întâi, cuplul Niagol Stoyanov / Giorgia Picolin (Italia).

Meciurile turneului din Qatar pot fi urmărite în direct pe canalul de YouTube WTT. Finalele sunt programate pentru sâmbătă, 21 ianuarie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.47 secunde