Andreea Teglaş s-a oprit în 16-imile turneului WTT Youth Contender Linz 2023

168
Andreea Teglaş s-a oprit în 16-imile turneului WTT Youth Contender Linz 2023 - 1-1673617930.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Andreea Teglaş, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” - CSM Constanţa, a ratat calificarea în optimile de finală ale WTT Youth Contender Linz 2023, turneu de juniori care se desfăşoară, în această perioadă, în oraşul din Austria.

La categoria U19 simplu feminin, după victoriile din Grupa a 10-a, 3-0 cu Jelena Mrden (Bosnia-Herţegovina) şi 3-2 cu Adriana Illasova (Slovacia), constănţeanca s-a oprit în 16-imi, fază în care a fost învinsă, scor 0-3, de croata Zrinka Rebic.

Dragoş Bujor a adus cea mai strălucitoare medalie a României în turneul austriac. Sportivul tricolor este finalist şi medaliat cu argint la secţiunea U17 simplu masculin, iar alături, pe podium, i-a fost antrenorul Vasile Florea.

Dragoş Bujor a început mai bine finala cu germanul Lleyton Ullmann, şi-a adjudecat primul set şi a fost aproape de a-l câştiga şi pe al doilea, dar a cedat, în cele din urmă, cu 1-3 în faţa unui adversar despre care vom mai auzi cu siguranţă. De menţionat faptul că, până în finală, Dragoş Bujor a avut un parcurs perfect, în grupe şi pe tabloul principal, şi a încheiat proba cu şapte victorii.

Pentru România, medalii au mai adus Alesia Sferlea, bronz la U17 simplu feminin, şi Horia Ursuţ, bronz la U17 simplu masculin.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Tenis de Masă / ITTF

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3606 secunde