Cupa Liceelor la fotbal feminin, faza județeană

Bilă albă pentru sportive, bilă neagră pentru profesori

1980
Echipa de fotbal feminin a Colegiului Agricol Poarta Albă a câștigat faza județeană a Cupei Liceelor și va reprezenta Constanța la faza de zonă, la care vor mai participa reprezentantele județelor Galați, Brăila, Buzău, Tulcea și Vrancea.
Formația din Poarta Albă a acumulat 12 puncte și a ocupat locul întâi în clasament, fiind urmată, în ordine, de echipele Liceului Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța (8 p), Grupului Școlar "Ion Podaru" din Ovidiu (4 p) și Liceului Teoretic "Ion Cotovu" din Hârșova (0 p).
"Dorința elevelor de a participa la această competiție a fost foarte mare, însă au existat unități de învățământ în care profesorii de specialitate nu s-au implicat așa cum ar fi trebuit, astfel încât numărul echipelor a fost redus. Cu toate acestea, jucătoarele celor patru formații au demonstrat că le place fotbalul, chiar dacă au avut condiții diferite de pregătire. Echipa de la Poarta Albă și-a respectat statutul de favorită (n.r. - în componența sa, se regăsesc fotbaliste de per-formanță, legitimate la clubul SNC) și a câștigat toate partidele. Blaga, Ovidiu și Hârșova nu puteau emite pretenții la calificare, dar au contribuit la spectacol. La fiecare competiție de acest gen, apar noi sportive cu potențial și dornice de afirmare. Talente există, important este să aibă cine să le descopere", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Zlate, tehnicianul SNC-ului fiind implicat în organizarea Cupei Liceelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Martie 2010
Stire din Sport : Mărțișoare de 24 de karate
Pagina a fost generata in 0.1798 secunde