Cupa Davis

Bilete pentru meciul România - Slovacia, la recepția Tenis Club Idu

281
Bilete pentru meciul România - Slovacia, la recepția Tenis Club Idu - cupadavis-1434479207.jpg

Articole de la același autor

Începând de ieri, s-au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru întâlnirea dintre echipele masculine de tenis ale României și Slovaciei, contând pentru turul al doilea al Grupei I, Zona Europa-Africa a Cupei Davis, care se va desfășura pe terenul central de la Tenis Club Idu din Mamaia. 


Prețul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar un abonament pentru toate cele trei zile costă 120 de lei. Începând de astăzi, tichetele pot fi achiziționate și de la recepția TC Idu. 


Copiii preșcolari (nu mai mici de trei ani) au acces gratuit, ocupând același loc cu adultul care îl însoțește, deținător al unui bilet sau abonament. 


Meciurile dintre România și Slovacia se vor disputa în perioada 17-19 iulie. Întâlnirea se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două partide de simplu se vor juca vineri, meciul de dublu este programat sâmbătă, iar duminică vor avea loc celelalte două meciuri de simplu.
 
Miza meciului este calificarea la barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis. Echipa care va pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Europa-Africa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde