Bobul câștigă teren! Noi selecții pentru sporturile de iarnă

203

Articole de la același autor

Ieri, la Maritimo Shopping Center, a avut loc o nouă acțiune de selecție pentru împătimiții sporturilor de iarnă, în special ai bobului și skeletonului. Cei mai interesați au putut fi testați la fața locului de către profesorul Paul Neagu, președintele CSSI Mamaia, în cadrul proiectului "Iarna car și vara sanie. Facem sport și suntem sănătoși", prin activități ce pun la încercare viteza de reacție, îndemânarea, concentrarea și forța celor care, pe viitor, ar fi interesați să simtă pe pielea lor adrenalina provocată de un bob ce "zboară" cu peste 100 km/h. 


"Întâlnirea de astăzi (n.r. - ieri) este ultima etapă de selecție. Avem pe listele noastre înscriși peste 300 de doritori din județul Constanța și nu numai. Urmează ca acum să îi selectăm pe cei mai valoroși zece, pe care să îi pregătim și să le predăm artele acestui sport minunat. Faptul că lumea vine alături de noi și ne apreciază munca ne arată că suntem pe drumul cel bun și ne dă spe-ranțe pentru viitor", a declarat profesorul Paul Neagu. 


Pe 4 septembrie, în Piața Ovidiu, va avea loc un concurs de bob și skeleton, pe o pistă adusă special din Olanda, pe care se vor desfășura, în perioada 5-11 septembrie, și întrecerile Campionatului Mondial de bob-starturi de la Mamaia. 


"Până la sfârșitul lunii august, vom efectua trialuri în care le vom testa li-mitele celor care ni se par cei mai potriviți pentru acest sport. Au nevoie de înde-mânare, de forță, de vigilență. Nu este deloc un sport ușor, însă este cu siguranță foarte frumos. Am pregătit și premii speciale pentru cei care prezintă cu adevărat potențial", a conchis profesorul Neagu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3076 secunde