Boxerul Ionuț Băluță, campion național de tineret

890
Boxerul constănțean Ionuț Băluță, de la CS Năvodari (antrenor, Ablalim Ferodin), a cucerit, vineri, titlul de campion național de tineret la categoria 57 kg, la întrecerea de la Craiova.
Băluță a dispus în finală, la puncte (scor 6-4), de un alt constănțean, Mihai Oprea (CS Farul; antrenori, Mihai Constantin și Marcelică Tudoriu; coordonator, Ilie Dascălu). Oprea rămâne astfel cu medalia de argint.
Constanța a mai urcat de două ori pe podium la Craiova, prin Florin Panait (Axiopolis Cernavodă; antrenor, Mihai Oprea), la categoria 48 kg, și Ionuț Vizitiu (CS Năvodari), la categoria 60 kg, ambii cucerind bronzul.
"Bilanț foarte bun pentru boxul constănțean la Craiova. Ne-am făcut normă de patru medalii la competiții. În plus, am avut și doi arbitri care au oficiat, Marius Miron și Adrian Tănase, ambii obținând calificativul foarte bine", a declarat, pentru "Cuget Liber", arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța, care a fost delegatul general al Campionatului Național de la Craiova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde