Boxul românesc, îndoliat. A murit fostul preşedinte Ion Şerban

1023
Boxul românesc, îndoliat. A murit fostul preşedinte Ion Şerban - boxul2-1605553206.jpg

Articole de la același autor

Veste tristă pentru boxul românesc. A încetat din viaţă Ion Şerban, fost preşedinte al secţiei de box a CS Farul Constanţa, în perioada 1992-1996, şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Box.

De numele lui Şerban se leagă unele dintre cele mai mari performanţe pe care le-a cunoscut „nobila artă” constănţeană, precum medalia de bronz cucerită de Leonard Doroftei (legitimat pe atunci la CS Farul - Freedom Star) la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996.

Elena Frîncu, Ilie Floroiu, Ion Draica, Sorin Başturea şi colectivul CS Farul Constanţa transmit condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

XXX

Ion Șerban a fost șeful Miliției Economice în anii 80. Imediat după Revoluție, a intrat în afaceri, grupul său de firme Freedom Star (International, Shipping, Holding, Invest) fiind unul de succes în anii 90. S-a spus că a mai fost implicat în afaceri cu alimente și bovine, dar, încetul cu încetul, „imperiul” s-a prăbușit. A intrat apoi în combinații dubioase cu fel de fel de cămătari din Piața Chiliei, iar scandalurile cu iz de șantaj sunt binecunoscute. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3402 secunde