Campionatul Judeţean de Şah al Constanţei, în premieră la Năvodari

219
Campionatul Judeţean de Şah al Constanţei, în premieră la Năvodari - 1-1652877657.jpg

Articole de la același autor

Pentru prima oară în istoria competiţiei, Campionatul Judeţean de Şah al Constanţei se desfăşoară la Năvodari.

Astfel, în zilele de 28 şi 29 mai, Năvodariul va fi gazda celor mai puternici şahişti din judeţul Constanța. Peste 100 de iubitori ai sportului minţii vor face spectacol în faţa tablei de joc, în drumul spre titlul de campion. Competiţia va fi găzduită de Centrul de Afaceri din Năvodari, o clădire modernă ce asigură toate condiţiile şi confortul unei bune desfăşurări a unui astfel de eveniment.

Se vor disputa şase runde în sistem elveţian, cu un ritm de joc de 60 minute+30 secunde/jucător. Turneul va fi trimis la Federaţia Română de Şah pentru omologare FIDE, contând pentru calculul ELO.

Competiţia va fi împărţită pe mai multe categorii - U8, F8, U10, F10, U12, F12, U14, F14, U20, Seniori, iar fondul total de premiere este de peste 10.000 de lei.

„Mulţumim Asociaţiei Judeţene de Şah Constanţa pentru încrederea şi sprijinul acordat”, a transmis Daniel Panainte, antrenor în cadrul secţiei de şah a CS Năvodari.

XXX

Salt impresionat, de 15 poziţii, pentru şahistul român Bogdan Deac, care, după rezultatele remarcabile la Superbet Chess Classic, prima etapă GCT 2022, a urcat pe locul 53 mondial.

În turneul de la Bucureşti, Deac a contabilizat o victorie, şapte remize şi o singură înfrângere.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4637 secunde