Challenge Cup la rugby

Carpo îi conduce la luptă pe Stejari

1191
Selecționata Stejarii București a plecat, ieri, spre Parma (Italia), unde va susține, sâmbătă, de la ora 16.00, meciul contra echipei Crociati, în Grupa a 4-a a Challenge Cup la rugby.
Tehnicienii formației române au comunicat XV-le de start, în care se regăsește și un rugbist de la RCJ Farul Constanța, Daniel Carpo. Iată-i pe titulari: Florin Vlaicu, Mădălin Lemnaru, Csaba Gal, Cătălin Dascălu, Ionuț Botezatu, Dănuț Dumbravă, Valentin Calafeteanu, D. Carpo (căpitan), Daniel Ianuș, Viorel Lucaci, Marian Drenceanu, Valentin Popârlan, Samuel Mariș, Andrei Rădoi, Petru Tamba.
De asemenea, pe lista rezervelor, figurează alți doi fariști, Cătălin Nicolae și Constantin Gheară.
"Am avut câteva antrenamente de reacomodare la efort, iar echipa se prezintă bine. Dorim să facem un joc foarte bun în Italia. Colegii mei sunt foarte motivați, fiind confruntare într-un an calendaristic în care fiecare se gândește să obțină un loc în avionul care duce în Noua Zeelandă, la Cupa Mondială", a declarat căpitanul Carpo.
În meciul tur, disputat în octombrie 2010, la București, Stejarii au învins la limită pe Crociati Parma, cu scorul de 20-19.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Nu mai luați Farul la mișto!"
Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul și-a reluat pregătirile
Pagina a fost generata in 0.9797 secunde