Ce isprăvi a făcut Frontiera Tomis la Naționalele de oină

370
Ce isprăvi a făcut Frontiera Tomis la Naționalele de oină - oina-1315941423.jpg
Federația Română de Oină, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Radio România Antena Satelor, CS Biruința Gherăești, Primăria comunei Gherăești, Fundația de promovare a sportului constănțean și CJC au organizat, zilele trecute, la Gherăești, cel de al II-lea turneu play-off al Campionatului Național de oină pentru seniori, ediția 2011.
Festivalul de oină a debutat cu disputarea restanței turneului I play-off, amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. După aceea, s-a dat startul turneului, rezultate înre-gistrate fiind următoarele: Straja București - Biruința Gherăești 12-15, Energia Râmnicelu - Frontiera Tomis Constanța 19-31, Energia Râmnicelu - Straja București 17-18, Frontiera Tomis - Biruința Gherăești 19-22, Straja București - Frontiera Tomis 17-22, Biruința Gherăești - Energia Râmnicelu 9-0.
În urma acestor rezultate, în cla-samentul final, pe prima poziție s-a clasat Frontiera Tomis, urmată, în ordine, de Straja București, Biruința Gherăești și Energia Râmnicelu.
La festivitatea de premiere, efectuată de secretarul general al FR de Oină, Eveline Lisenco, înaintea decernării medaliilor echipelor clasate pe primele trei locuri, au fost oferite atât plachete, în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat în organizarea competiției, antrenorilor echipei Biruința - Ion Chifan și Mihai Blaj, președintelui CS Biruința - Adrian Andrei, finanțatorului echipei - Mihai Andrei, lui Adrian Gherguț - organizator în cadrul CS Biruința, cât și diplome speciale, pentru întreaga activitate desfășurată în slujba oinei, cu ocazia retragerii din activitatea sportivă, lui Alois Benea și Mihai Gherghel.

"Din punct de vedere organizatoric, totul a fost pregătit în cele mai mici detalii, participanții s-au simțit ca și cum ar fi fost acasă. Cu un nivel crescut al jocului, cu mulți iubitori ai oinei prezenți la competiție, cu echipe hotărâte să câștige, rezultatul a fost un spectacol oinist în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate, arbitrajul nu s-a ridicat la nivelul competiției, fiind numeroase situațiile în care lipsa de fermitate a arbitrilor în luarea deciziilor și comu-nicarea dintre aceștia au lăsat mult de dorit. Ca urmare, observatorul de arbitri prezent la turneu le-a acordat în majoritatea meciurilor note mici, iar conducerea federației va lua măsurile ce se cuvin, pentru a evita pe viitor astfel de incidente", a declarat Eveline Lisenco.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Decembrie 2010
Stire din Sport : Nimeni nu trece de Frontieră!
Pagina a fost generata in 0.387 secunde