Ce spune ELENA FRÎNCU despre CONFLICTUL de la CS FARUL

936
1
Ce spune ELENA FRÎNCU despre CONFLICTUL de la CS FARUL - francusportgf7-1364895399.jpg
Fostul director executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, a ținut să-și exprime dezamăgirea față de conflictul existent între unii dintre antrenorii secției de gimnastică de la CS Farul. 

"Nu e corect să spui că aceste conflicte apar din cauza lipsei de spațiu! Le reamintesc antrenorilor respectivi că, de 40 de ani, sala le este pusă la dispoziție, GRATUIT, 24 de ore din 24. Problema ține de organizarea lor. Acest conflict este creat de lipsa de educație și fairplay vizavi de culorile clubului Farul. În special directorul Ilie Floroiu nu merita să aibă parte de așa ceva", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.

Punctul de vedere, pe larg, al Elenei Frîncu despre situația conflictuală din secția de gimnastică a CS Farul, în ediția de mâine a ziarului nostru. 

Comentează știrea

constantean
7 aprilie 2013
jenant

Daca nu erati partinitoare cu finuta dumneavoastra,nu se ajungea aici,nu vreau sa-i tin partea Clementei garabet dar Camelia Voinea a dus acest razboi de cand adevenit antrenoare,sa-i fie rusine ca se foloseste de copiii in acest razboi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde