Cei cinci "petrecăreți" ai Academiei Hagi ar putea scăpa de sancțiuni

262
În ultimul Comitet Executiv al FRF, s-a discutat radierea tuturor pedepselor celor zece jucători de la naționala U19 a României, printre care și cinci de la Academia "Gheorghe Hagi" (Cristian Iancu, Alexandru Buzbuchi, Andrei Vaștag, Ionuț Puțanu, Cristian Gavra). 


Aceștia au fost sancționați la mijlocul lunii iunie, cu pedepse de suspendare de 1 an, respectiv 6 luni, de la orice acțiuni ale loturilor națio-nale, după "prăpădul" făcut la Novi Sad, în timpul Turneului de Elită. Era efectul unor acte de indisciplină care i-au alarmat până și pe oficialii UEFA aflați la respectiva acțiune: băutură, vestiar vandalizat, chefuri în hotel. 


În urma unui memoriu înaintat de supervizorul loturilor de juniori, Ștefan Iovan, răspunsul a fost, deocamdată, negativ, dar subiectul va fi reluat în viitoarea ședință CE. 


Directorul tehnic al FRF, Mihail Marian, omul care întocmise raportul în baza căruia fotbaliștii au fost sancționați, se declară acum un adept al revizuirii. 


"Cred că măsurile ar trebui să fie rediscutate și să ajungem la pedepse mai puțin aspre. Știu că jucătorii respectivi au încasat amenzi la echipele de care aparțin, dar, de atunci, au avut un comportament ireproșabil. Dacă am primi niște adrese din partea cluburilor, în care să ni se ofere argumente clare pentru clemență, probabil că lucrurile vor fi înțelese și în Comitetul Executiv", a declarat Mihail Marian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Sport : FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari
Pagina a fost generata in 0.4714 secunde