Superliga la șah clasic pe echipe, la Complexul Cleopatra din Mamaia

Cine sunt noii "regi" ai României

355
1
Cine sunt noii
La Complexul Cleopatra din Mamaia, s-au încheiat întrecerile Superligii la șah clasic pe echipe, spectatorii prezenți în sală aplaudând merituoasa campioa-nă, Luxten Timișoara.


Vicecampioană a României a devenit - surpriză - echipa din Baia Mare, care are în spate un potent om de afaceri din localitate. De menționat faptul că titularul de bază al echipei maramureșene este un constănțean, MM George Grigore, "exilat" la celălalt capăt al
țării! 
Medalia de bronz a revenit echipei ApaNova București, care a jucat pe prima masă cu MM Dieter Nisipeanu, cel mai bun șahist din istoria României. 
Victoria Techirghiol s-a salvat de la retrogradare și anul acesta, nu fără emoții. 
Iată și rezultatele din ultima rundă: CSM Lugoj - Luxten Timișoara 1-5, CSM Baia Mare - Politehnica Iași 3-3, Medicina Timișoara - Sînandrei Timiș 5-1, Șah Club Cugir - Victoria Techir-ghiol 2-4, ApaNova București - CSU Ploiești 4,5-1,5. 
La feminin, titlul a revenit anul acesta echipei CSM București, care a avut-o în componență pe MM Corina Peptan, în mare formă, urmată de Luxten Timișoara. 
"Constanța n-a avut nicio reprezentantă la feminin. La clubul Sissa, din aproximativ 70 de jucători, doar două sunt reprezentantele sexului frumos, insuficient pentru a forma o echipă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa, Antonio Rușa. 


Comentează știrea

damian
2 octombrie 2012
sah

Nu sponsorizati. A.R. fura banii.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Sport : Superliga la șah clasic pe echipe
Marţi, 11 Septembrie 2012
Stire din Sport : Palatul Copiilor, "poleit" cu aur
Pagina a fost generata in 0.2914 secunde