Cine va fi campionul Constanței la squash

161
Cine va fi campionul Constanței la squash - cine-1399655283.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 10 mai, pe cele două terenuri ale complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center, în organizarea Asociației Club Sportiv Squash West Side, vor avea loc întrecerile play-off-ului Campionatului Constanței la squash, în urma căruia va fi desemnat campionul ediției 2014 - primăvară. 


În urma meciurilor din sezonul regulat, s-au stabilit cei opt jucători care vor participa la play-off și care își vor disputa astfel întâietatea, "țintarul" fiind următorul: Vlad Roman - Narcis Osman, Alexandru Dragomir - Dragoș Vasilescu, Răzvan Țurlea - Lucian Ciaciu și Valentin Radu - Geo Deleanu. 


Meciurile vor începe la ora 11.00 și se vor juca în sistem eliminatoriu, cel mai bun din cinci seturi, pentru fiecare poziție din clasamentul final. Ca de fiecare dată, la sfârșitul meciurilor, tot la West Side, va avea loc o recepție. 


"Jucătorii situați pe locurile 9-12 în Liga A vor juca, la o dată ulterioară, meciuri de calificare cu jucătorii situați pe locurile 1-4 din Liga B, unde încă se mai des-fășoară campionatul. În Liga B, disputa pentru cele patru locuri se dă între șase jucători, printre care și o jucătoare - Lili Constan-tinescu, Salem Emad, Adrian Ghiță, Leontin Cezar, Răzvan Bota, Andrei Tilea. Diferența de puncte între locul 1 și locul 6 este de numai trei puncte. 


Acest play-off este, de ase-menea, o sesiune de pregătire pentru săptămâna viitoare, când, între 17-18 mai, se va desfășura, tot pe terenurile West Side, Tur- neul Național de Squash Cupa Constanța. Cei mai buni jucători din țară se vor întrece în Divizia A, respectiv Divizia B, însă va fi și o premieră pentru Constanța - primul turneu pentru fete. Premiile, în valoare totală de peste 1.000 euro, vor consta în echipamente sportive, asigurate de partenerii Asociației Club Sportiv Squash West Side", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6904 secunde