Ciprian Marica lansează o şcoală de fotbal după modelul Academiei Hagi

276
Ciprian Marica lansează o şcoală de fotbal după modelul Academiei Hagi - marica-academie-1717757787.jpeg

Articole de la același autor

Fostul internaţional Ciprian Marica şi-a lansat o şcoală de fotbal pentru copii după modelul Academiei Gheorghe Hagi, de la Constanţa, se arată într-un comunicat de presă.

„Academia de Fotbal Ciprian Marica îşi deschide porţile pentru tinerii pasionaţi ai acestui sport cu rolul de a construi o adevărată pepinieră care descoperă, pregăteşte şi lansează viitoarele talente în fotbalul românesc. Ciprian Marica, alături de Gheorghe Hagi şi Eduard Wagner, au construit un model inovator, prin crearea unui spaţiu sigur, modern şi performant pentru dezvoltarea holistică a copiilor. Academia de Fotbal Ciprian Marica se bazează pe metodologia Gheorghe Hagi cu rezultate notabile, care include atât Şcoala Căderii, cât şi Şcoala Alergării, consiliere psihologică şi consiliere nutriţională”, precizează sursa citată.

Antrenamentele au loc în cadrul Năstase & Marica Sports Club, unde copiii au acces la terenuri indoor şi outdoor, sală de fitness, safe-guard, vestiare tehnologizate, centru de prim-ajutor modern şi un restaurant care le pune la dispoziţie copiilor meniuri special gândite pentru pregătirea sportivă.

„Vreau să promovez, prin Academia de Fotbal pe care o lansez azi, nu doar excelenţa sportivă, ci şi valorile fundamentale ale disciplinei, respectului, muncii în echipă şi fair-play-ului. Vreau ca fiecare copil care păşeşte pe terenul nostru să plece de aici nu doar un fotbalist mai bun, ci şi un om mai bun. Acest proiect reprezintă încununarea carierei mele, a educaţiei şi a viziunii mele pe termen lung. Vreau să fiu, prin implicarea mea, un punct de referinţă în formarea viitoarelor generaţii de fotbalişti şi să contribui la dezvoltarea fotbalului românesc”, a declarat Ciprian Marica, fondatorul academiei de fotbal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4081 secunde