Mişcări de trupe la echipa de handbal a celor de la CSM Constanţa

323
1
Mişcări de trupe la echipa de handbal a celor de la CSM Constanţa - fond-csm-handbal-1717757740.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Constanţa investeşte în continuare în viitor. Facem referire în special la echipa de handbal masculin care în sezonul trecut a înregistrat performanţe remarcabile.

Staff-ul tehnic al vicecampioanei României se întărește cu un tehnician experimentat, care a mai lucrat în Liga Zimbrilor la CSM București, în sezoanele 2018/19, 2019/20, 2021/22 și 2022/23 venind de la naționala Bosniei & Herțogovina. Este vorba de Mario Blazevic.

Antrenorul bosniac, în vârstă de 47 de ani, s-a mai aflat pe banca tehnică a echipei RK Borac Banja Luka, cea care l-a propulsat și în cariera de sportiv. Ca jucător, Mario a mai apărat poarta unor echipe de top, precum Partizan Belgrad, Madeira Andebol și Vardar Skopje.

Totodată, după trei sezoane în tricoul Constanței, Liviu Caba se pregătește de o nouă provocare în carieră. Internaționalul român, în vârstă de 24 de ani, a decis ca la încheierea contractului să opteze pentru o nouă provocare în Liga Zimbrilor, în Capitală.

Apărător de bază al echipei, a fost unul dintre stâlpii defensivei pentru CSM Constanța în ultimele două sezoane, atât în competițiile interne, cât și în cele internaționale. Liviu nu a ratat niciun meci dintre cele 12 jucate de CSM în EHF European League. O experiență extraordinară care l-a ajutat să crească și l-a propulsat la echipa națională a României, alături de care și-a trecut în palmares o calificare și o prezență la turneul final al EURO 2024.

Liviu a câștigat Cupa României alături de CSM Constanța și a obținut medalii de argint și de bronz în Liga Zimbrilor, performanțe care le-a adăugat în cartea sa de vizită cu echipa noastră.

De asemenea, Daniel Susanu și-a prelungit contractul cu CSM Constanța pentru încă două sezoane. Handbalistul în vârstă de 26 de ani va evolua, sub formă de împrumut, în sezonul următor, la o altă echipă din Liga Zimbrilor, ACS HC Buzău 2012.

Clubul nostru mizează și în viitor pe serviciile pivotului care a strâns mai mult de cinci sezoane în tricoul Constanței pe prima scenă a handbalului românesc.

Evoluțiile bune și trofeele câștigate cu CSM Constanța l-au adus și în atenția selecționerilor României, care l-au convocat la ultimele campanii ale tricolorilor. Daniel Susanu se pregătește pentru o provocare nouă în sezonul următor, dar rămâne jucătorul constănţenilor.

Aşadar în această pauză competiţională se fac mai multe mişcări de trupe în sânul echipei de handbal CSM Constanţa.

Formaţia de pe litoral îşi propune obiective îndrăzneţe pentru sezonul următor şi speră să aibă un parcurs în cupele europene, cel puţin la fel de lung cum l-a avut şi în sezonul precedent.

Cu o echipă puternică şi cu un public electrizant care a luat întotdeauna cu asalt tribunele Sălii Sporturilor din Constanţa, CSM poate ajunge în vârf şi să cunoască înalta performanţă.

Rămâne de văzut dacă aceste mutări şi cele eventuale care ar mai putea urma îi vor ajuta pe constănţeni să cunoască succesul.

Comentează știrea

Adi
8 iunie

Sunt satul de vorbe frumoase, poleite, limbaj de lemn marca burleanu.Adevarul este ca de la locul doi in jos .... sunteti asigurati. Chiar se merita sacul de bani castigati ... doar pentru locul doi ?? Unii ,,experti,, asa cred .... sa fie la voi. Jalnic. Atat timp cat aveti prime de performanta .... trebuie sa aveti si penalizari la salariu pentru neindeplinirea celor propuse.

Pagina a fost generata in 0.3077 secunde