Handbaliştii de la CSM Constanţa au pierdut finala Cupei României în faţa lui Dinamo

159
Handbaliştii de la CSM Constanţa au pierdut finala Cupei României în faţa lui Dinamo - csm-handbal-1716210341.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanţa, mai bine de 45 de minute, a fost echipa care a condus ostilitățile, duminică, în finala Cupei României, contra campioanei Dinamo București, care s-a impus, în cele din urmă, cu 23-19, în propria sală.

Dani Vasile a făcut un meci mare, apărarea le-a ținut piept vedetelor lui Xavi Pascual, dar banca mai scurtă a făcut diferența, oboseala punându-și amprenta pe evoluția băieților lui George Buricea în ultimele 6 minute, când Dinamo a condus pentru prima dată cu mai mult de două goluri pe tabelă, pe terenul campioanei aflându-se numai jucători străini în ultimele 10-15 minute. Trofeul ajunge pentru a patra oară în ultimii cinci ani la Dinamo, care l-a ratat doar anul trecut, când CSM Constanța a scos-o din competiție.

Au evoluat: Vasile 12 intervenții, Rusu – Nikolic 4 goluri, Drăgan 3, Stankovic 3 (2x7m), Căbuț 2, Nistor 2, Andrei 2, Ilie 1, Komogorov 1, Susanu 1, Chikovani, Caba. Pe bancă s-au aflat și Rareș Ștefan, Teodor Ștefan și Ayar Murtaza.

Este un sezon care se va încheia oficial cu ultimul meci de campionat, pe terenul lui HC Buzău, joi, 23 mai, de la 18:30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde